Senzor magnetic SNZB-04 Zigbee
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
La reducere!

Senzor magnetic SNZB-04 Zigbee

35,00 lei Cu TVA

29,41 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Senzorul de stare al ușii / ferestrei Sonoff Zigbee, un nou produs Sonoff 2020, este un senzor foarte mic pe bază de protocol Zigbee, ușor de instalat pe o ușă sau o fereastră. Când este utilizat împreună cu Sonoff Zigbee Bridge, puteți comuta și alte dispozitive Sonoff bazate pe WiFi prin intermediul eWeLink cloud pe baza stării deschise / închise detectate.

Zigbee acceptă topologia rețelei mesh, astfel încât gama Zigbee poate fi extinsă prin conectarea altor dispozitive Zigbee, cum ar fi Sonoff Basic Zigbee (ZBR3), acționând ca un router Zigbee.

Asocierea cu un singur  Bridge Sonoff Zigbee sau alte gateway-uri Zigbee compatibile.

SONOFF SNZB-04 este un senzor wireless de ușă / fereastră ZigBee, doi în unu, care poate fi pus pe ușă sau fereastră pentru a vă informa cu o notificare de alertă dacă ușa sau fereastra dvs. este deschisă sau închisă, adăugând un plus suplimentar de securitate pentru casa ta. Senzorul vă oferă posibilitatea de a crea o legătură de scenă a dispozitivelor ZigBee și Wi-Fi. Atât starea de deschidere cât și de închidere a ușii / ferestrei sunt sincronizate pe telefonul dvs. mobil, pentru a nu vă mai gândi dacă ușa / este inchisa sau nu. Este cu adevărat util și vă poate ajuta să porniți sau să stingeți lumina în timp ce deschideti sau inchideti usa. Funcționează cu SONOFF ZigBee Bridge în armonie, puteți seta o scenă pentru a vă lumina holul imediat după deschiderea ușii. Funcția camerei poate fi activată pe pagina senzorului din aplicația eWeLink, care vă permite, de asemenea, să vizualizați clar cine intră în casa dvs.; chiar și tu îl poți înspăimânta pe străin și roagă-l să plece imediat de acasă cu funcția audio în două sensuri a camerei de supraveghere Sonoff. Aplicația sa se poate extinde și în zone largi, cum ar fi sertarele, ușile garajului, jaluzelele, etc. Doar lipiți-l oriunde, se conectează și este întotdeauna în siguranță, chiar dacă nu îl urmăriți. Partajează senzorul cu familia pentru a le oferi o capacitate de a controla și monitoriza rapid casa împreună. Instalare simplă pentru o configurare mai ușoară. Cojiți și lipiți-l direct pe locul sau obiectul vizat, un sistem inteligent de securitate este pregătit pentru dvs.

Caracteristicile produsului:

Controlați de la distanță dispozitivele ZigBee și, de asemenea, dispozitivele Wi-Fi pe eWeLink APP prin Sonoff Zigbee Bridge.
Funcționează cu alte dispozitive inteligente certificate de ZigBee Alliance.
Dimensiune mică:
senzor: 4,7 cm x 2,7 cm x 1,25 cm
parte magnetică: 3,2 cm x 1,56 cm x 1,3 cm
Funcționează cu 1 buc. din bateria CR2032 (3V) neinclusa in pachet.
Reamintiți-vă când ușa / fereastra este deschisă și închisă.
Sincronizați starea de deschidere și închidere a ușii / ferestrei din APP.
Controlează lumina cu o acțiune.
Susțineți adăugarea camerei de supraveghere SONOFF pentru a vedea ce s-a întâmplat acasă.
Controlul partajare face ca alți utilizatori să controleze dispozitivul conectat.
Verificare înregistrări istoric de 3 luni.
Notificare baterie scăzută.

6920075776232
6920075776232