Senzor PIR de miscare Sonoff Zigbee SNZB-03
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
La reducere!

Senzor PIR de miscare Sonoff Zigbee SNZB-03

38,00 lei Cu TVA

31,93 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Sonoff Zigbee motion sensor, un produs nou al Sonoff 2020, este un senzor de miscare foarte mic pe baza de protocol Zigbee. Cand este utilizat impreuna cu Sonoff Zigbee Bridge, puteti comuta si alte dispozitive Sonoff bazate pe WiFi prin intermediul eWeLink cloud pe baza miscarii detectate.

Zigbee accepta topologia retelei Mesh, astfel incat gama Zigbee poate fi extinsa prin conectarea altor dispozitive Zigbee, cum ar fi Sonoff Basic Zigbee (ZBR3), actionand ca un router Zigbee.

Asocierea cu Bridge Sonoff Zigbee sau alte gateway-uri Zigbee compatibile.

Acest senzor de miscare ZigBee este un dispozitiv inteligent pentru a plasa oriunde in casa dvs. pentru a detecta miscarea si declansarea alarmelor. Acest lucru inseamna ca senzorul va trimite o notificare de alerta instantaneu pe telefonul dvs. mobil ori de cate ori este detectata miscarea daca acest sistem de securitate este armat. Daca aveti un SONOFF ZigBee Bridge, puteti conecta senzorul la acesta pentru a activa dispozitivele Wi-Fi, nu doar dispozitivele ZigBee. De exemplu, puteti seta o scena pentru lumina dvs. din camera de zi, astfel incat aceasta sa se activeze automat atunci cand treceti prin camera de zi. Noua caracteristica a camerei este folosita pentru a va face cunoscut cine se apropie de casa dvs. si pentru a surprinde videoclipul mai devreme decat inainte. Dispune de camp de vizualizare de 110 ° si de detectare de 6 m si puteti primi din timp un mesaj de alerta despre prezenta cuiva, luand astfel masuri pentru a reduce posibilitatea amenintarii casei dvs. Controlul partajarii este disponibil pentru mai multi utilizatori pentru a verifica si monitoriza casa impreuna. Instalarea usoara si fara scule, instalarea adezivului 3M va economiseste semnificativ timpul. Alimentat de bateria, este convenabil sa o lipiti in orice loc pe care doriti sa il monitorizati.Caracteristicile produsului:

Controlati de la distanta dispozitivele ZigBee si, de asemenea, dispozitivele Wi-Fi pe eWeLink APP prin Sonoff Zigbee Bridge.
Functioneaza cu alte dispozitive inteligente certificate de ZigBee Alliance.
Dimensiune mica: doar 3,5 x 3,9 cm x 2,8 cm
Functioneaza cu 1 buc. din bateria CR2450 (3V) neinclusa in pachet.
Creati scene inteligente pentru a activa dispozitivele inteligente Wi-Fi.
Detecteaza miscarea si declanseaza mesajele de alerta.
Porniti / opriti dispozitivele prin senzorul de miscare.
Asociati si o camera SONOFF pentru a va monitoriza locuinta la detectarea miscarii.
6m distanta de detectare si 110 ° unghi de vizualizare.
impartaseste senzorul cu familia pentru a tine impreuna ochii asupra casei tale.
Verificare inregistrari istoric de 3 luni.
Notificare baterie scazuta.


Ce este zigbee

Zigbee este o specificatie bazata pe IEEE 802.15.4 pentru o suita de protocoale de comunicare la nivel inalt, utilizate pentru crearea retelelor de zona personala cu radio digitale mici, cu putere redusa, cum ar fi automatizarea la domiciliu, colectarea datelor de pe  dispozitive medicale si altele, puteri reduse, necesitati de latime de banda redusa, proiectate pentru proiecte la scara mica, care necesita conexiune wireless. Prin urmare, Zigbee este o retea ad hoc wireless cu putere redusa.

Tehnologia definita de specificatia Zigbee este destinata a fi mai simpla si mai putin costisitoare decat alte retele wireless (WPAN), precum Bluetooth sau retelele wireless mai generale, cum ar fi Wi-Fi. Aplicatiile includ intrerupatoare de lumina fara fir, monitoare de energie pentru locuinte, sisteme de gestionare a traficului si alte echipamente industriale pentru consumatori si care necesita transfer de date wireless cu rata redusa.

Consumul sau redus de energie limiteaza distantele de transmisie la 10–100 metri linia de vedere, in functie de puterea de emisie si de caracteristicile mediului. Dispozitivele Zigbee pot transmite date pe distante lungi trecand datele printr-o retea de dispozitive intermediare pentru a ajunge la cele mai indepartate. Zigbee este utilizat in mod obisnuit in aplicatii cu rata redusa de date care necesita o durata de viata lunga a bateriei si o retea sigura (retelele Zigbee sunt securizate prin chei de criptare simetrice pe 128 biti.) Zigbee are o rata definita de 250 kbit / s, cea mai potrivita pentru transmisiile de date intermitente de la un senzor sau dispozitiv.

Zigbee a fost conceput in 1998, standardizat in 2003 si revizuit in 2006.

6920075776225
6920075776225