Modul releu intrerupator Sonoff mini ZBmini ZigBee M0802010009
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
La reducere!

Modul releu intrerupator Sonoff mini ZBmini ZigBee M0802010009

37,00 lei Cu TVA

31,09 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Ce este Zigbee?

Zigbee este un protocol standardizat pentru casa inteligenta fara fir / IoT, creat special pentru comunicarea intre dispozitivele de casa inteligenta. Dispozitivele Zigbee nu au un cip Wi-Fi si nu se conecteaza direct la un router Wi-Fi, ci se conecteaza si comunica cu un gateway sau hub Zigbee care este componentul necesar al sistemelor Zigbee.
Tehnologia Zigbee accepta, in general, un transfer de date fara fir cu raza scurta de actiune (10-100 de metri, in functie de capacitatile dispozitivului) si cu o rata redusa, cu un consum redus de energie.
Ajuta la reducerea incarcarii pe retelele WiFi, ceea ce este benefic in cazul unui sistem inteligent de casa cu un numar mai mare de componente, deoarece comunicarea dispozitivelor ZIgbee este gestionata intr-o retea separata Zigbee si gateway-ul Zigbee-WiFi este singura componenta care se conecteaza la reteaua WiFi locala, utilizand o singura adresa IP.
De asemenea, tehnologia Zigbee accepta asa-numita logica a retelei mesh, adica acele dispozitive Zigbee alimentate de o alimentare permanenta de 230V AC actioneaza ca un repetor Zigbee si redirectioneaza comunicatia catre gateway-ul Zigbee in cazul in care se afla in afara unui senzor Zigbee. Acest „salt de semnal” ofera retelelor mesh mai multa autonomie si mai multa fiabilitate decat „retelele stea” traditionale.

SONOFF ZBMini a fost lansat in decembrie 2020 pe piata de Sonoff. Suporta o gama de hub-uri / gateway-uri Zigbee: inclusiv ZBBridge de la Sonoff (Zigbee Bridge), Hub SmartThing, hub Philips Hue si hub Amazon.
Cand sunteti conectat la Sonoff Zigbee Bridge, dispozitivul Zigbee este gestionat de aplicatia eWeLink in mod obisnuit, acceptand porniri / opriri programate, temporizator de numaratoare inversa, temporizatoare de bucla. (Nota: comutatoarele Zigbee nu accepta in acest moment functia de comutare instantanee).
Cand sunteti conectat la hub-ul SmartThings, puteti controla toate dispozitivele conectate prin intermediul aplicatiei SmartThing de pe telefoanele iOS / Android pentru a accesa camere, scene, membri sau modul automatizari pentru a construi o casa inteligenta.
Functioneaza perfect cu platformele Amazon Alexa, inclusiv ZE39KL Echo Plus, Echo Studio, DW84JL 2nd Gen Echo Show & L9D29R 2nd Gen Echo Plus, asociati direct cu comutatorul inteligent ZigBee prin vocea dvs., spuneti doar „Alexa, gasiti dispozitivul”. in plus, mai multe conditii de declansare, cum ar fi programul, dispozitivul, locatia si alarma, pot fi folosite pentru ca aparatele conectate cu comutatorul inteligent Zigbee sa fie activate sau inactivate.
Dispozitivul are si un buton fizic. Este o solutie perfecta pentru a controla inteligent orice aparat de uz casnic care nu este necesar sa functioneze constant si care trebuie sa porneasca / sa opreasca periodic (de exemplu, pompa de aer pentru acvariu). Utilizand comutatorul inteligent puteti porni de la distanta oricare dintre aparatele dvs. chiar inainte de a fi acasa si puteti seta convenabil o oprire programata pentru a economisi energie si costuri.

Caracteristicile produsului:

Compatibil cu Amazon Alexa.
Functioneaza cu Sonoff ZBBridge compatibil eWeLink, hub SmartThings, hub Amazon, hub Philips Hue
Cu hub-ul Sonoff Zigbee:
Vedeti de la distanta starea reala ON / OFF,
Porniti / opriti releul de la distanta
Setati rutina de rasarit si apus pentru a porni sau a stinge lumina.
Utilizati functia Smart Scene eWeLink pentru a crea automatizari cu alte produse eWeLink Zigbee si WiFi
Control vocal fara maini.
Programati dispozitivele pornite sau oprite.
Curent maxim: 10A
Intrare max .: AC 100-240V 50 / 60Hz 10A;
Iesire maxima: AC 100-240V 50 / 60Hz 10A;
Banda: 1;
Zigbee: IEEE 802.15.4 2.4GHz;
Material carcasa: PC V0;
Dimensiuni produs: 42,6 * 42,6 * 20 mm;

M0802010009
6920075776133