Senzor de temperatura si umiditate SONOFF Zigbee SNZB-02P
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Senzor de temperatura si umiditate SONOFF Zigbee SNZB-02P

58,00 lei Cu TVA

48,74 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

 
SNZB-02P este o versiune actualizata a lui SNZB-02, este un senzor de temperatura si umiditate cu consum redus de energie.
  

 
Echipat cu protocol Zigbee 3.0, care accepta diverse gateway-uri, inclusiv SONOFF Zigbee 3.0 gateway-uri precum SONOFF iHost , NSPanel Pro , ZB Bridge Pro si ZBDongle-E , Alexa cu Built-in Zigbee Hub etc.
Nota: SNZB-02P trebuie utilizat cu Zigbee Hub!
 
 
  
Senzorul incorporat de inalta precizie, fabricat in Elvetia, asigura masurarea precisa a temperaturii si umiditatii camerei, temperatura este precisa pana la ± 0,2 ℃, in timp ce umiditatea este de ± 2% RH, datele sunt actualizate la fiecare 5 secunde si va ofera intotdeauna cele mai recente modificari ale mediul. Puteti seta alerta de confort, atunci cand temperatura sau umiditatea camerei depasesc intervalul de confort setat, veti primi notificari imediate pe telefon, ajutandu-va sa mentineti confortul camerei si asigurand calitatea vietii.
 
  
 
Sprijinind inregistrarile istorice bazate pe cloud, datele de temperatura si umiditate din fiecare zi vor fi stocate in aplicatie. Puteti accesa cu usurinta variatiile de temperatura si umiditate pentru fiecare zi, luna sau la fiecare sase luni prin interogari in timp real. in plus, puteti descarca datele pentru a va imbunatati mediul de viata pe baza tendintelor de temperatura si umiditate.
 
 
  
SNZB-02P accepta 3 metode de montare, stick cu adeziv 3M, stick cu adeziv 3M si placa metalica sau montare cu surub, trebuie doar sa plasati senzorul oriunde doriti, cum ar fi camera de zi, camera bebelusului, dormitor, sera, terariu pentru reptile, dulap pentru echipamente pentru a monitoriza temperatura si umiditatea de la distanta.
  
 
  

Specificatii:

 
Model: SNZB-02P;
Temperatura de lucru: -10°C~60°C;
Conexiune fara fir: Zigbee 3.0;
Model de baterie: CR2477;
Material carcasa: PC;
Dimensiunea produsului 45x45x17,7mm.

SNZB-02P