Adaptor smart USB si amplificator retea ZigBee Sonoff ZBMicro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Adaptor smart USB si amplificator retea ZigBee Sonoff ZBMicro

90,00 lei Cu TVA

75,63 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere:

Adaptorul inteligent USB SONOFF Micro Zigbee, numit si comutator pentru relee inteligente ZBMicro, este un dispozitiv versatil care transforma gadgeturile dvs. alimentate prin USB in dispozitive inteligente, permitand controlul si automatizarea de la distanta. Proiectat pentru o integrare perfecta cu hub-urile Zigbee 3.0, asigura o conectivitate robusta si imbunatateste ecosistemul casei inteligente.

Ce este Zigbee?
Multe produse pentru casa inteligenta folosesc moduri de comunicare Wi-Fi si RF care le fac mai accesibile decat alte tehnologii pentru casa inteligenta, dar nu sunt in mod specific standarde IoT. In schimb, Zigbee este conceput special ca o solutie de comunicatie ideala pentru dispozitivele cu putere redusa, unde nu sunt necesare rate de date scazute, dar este importanta cea mai mica latenta posibila.
Zigbee este, de asemenea, o alegere buna pentru actuatoarele cu putere fixa, sursele de lumina, sau senzorii alimentati cu baterii sau telecomenzi, unde Zigbee ofera de cateva ori mai mult timp de functionare decat WiFi. Dispozitivele Zigbee nu pot fi folosite singure, au nevoie de un gateway Zigbee pentru a le conecta la reteaua de acasa/la birou.

Desigur, asa-numita topologie de retea mesh este disponibila si aici in protocolul Zigbee, astfel incat gama, care nu este mica in mod implicit, poate fi extinsa cu usurinta prin conectarea dispozitivelor Zigbee cu sursa de alimentare de 230V, de obicei intrerupatoare de lumina Zigbee si relee Zigbee . Cu alte cuvinte, daca un senzor Zigbee este plasat intr-un colt indepartat al casei, care este deja in afara razei de acoperire a podului Zigbee, dar intre cei doi functioneaza un Sonoff ZBMini sau un dispozitiv similar, transmisia va fi asigurata.

 
Caracteristici cheie:

Router Zigbee: Actioneaza ca un router Zigbee pentru a extinde raza si forta semnalului retelei Zigbee, reducand punctele moarte de semnal si asigurand conexiuni stabile​.
Compatibilitate Zigbee 3.0: Functioneaza cu SONOFF iHost, NSPanel Pro, Echo Plus 2nd, Philips Hue si SmartThings hub V3.
USB de mare viteza: accepta incarcare rapida (acceptat QC 3.0) de pana la 36 W cu USB 2.0 de mare viteza, asigurand o transmisie eficienta a datelor si alimentarea cu energie. De asemenea, accepta platforme open-source precum Home Assistant, Zigbee2MQTT si openHAB atunci cand este utilizat cu un dongle Zigbee. Acest lucru va asigura ca puteti integra perfect adaptorul in configuratia existenta a casei inteligente, imbunatatind functionalitatea dispozitivelor dumneavoastra USB.
Operare: 5V-22V DC,  (4,6A max)
Automatizare inteligenta: accepta programarea, temporizatoarele si crearea scenei pentru o experienta de casa inteligenta complet automatizata.
Design compact: mic si usor, facilitand integrarea in orice configuratie fara dezordine.


Cazuri de utilizare:

Control de la distanta: porniti sau opriti dispozitivele alimentate prin USB de la distanta prin intermediul smartphone-ului dvs.
Automatizare: creati programe si scene pentru a va automatiza dispozitivele pe baza rutinelor zilnice.
Economie de energie: gestionati eficient consumul de energie controland cand dispozitivele sunt pornite.



Specificatii:

Model: ZBMicro
Tensiune: Intre 5-22V DC 4.6A MAX
Putere maxima: 36W (QC3.0)
Conexiune wireless: Zigbee 3.0
Tip interfata: USB type-A
Culoare: Alb
Temperatura de functionare: -10°C ~ 40°C
Material carcasa: PC
Dimensiuni: 33x31x26.5mm

ZBMicro