Priza inteligenta Sonoff S26R2TPF-DE, Wi-Fi, 16A, 4000W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
La reducere!

Priza inteligenta Sonoff S26R2TPF-DE, Wi-Fi, 16A, 4000W, compatibil Android/iOS

38,00 lei Cu TVA

31,93 lei Fara TVA

3 zile lucratoare
check In stoc
Politica de returnare
(click pentru detalii)

Descriere

Sonoff S26 (R2) este cea mai nouă versiune 2021 a prizei inteligente S26, versiunea standard UE (tip F), cu cip Wi-Fi încorporat. noua versiune are o capacitate extinsă de putere de max. 4000W / 16A deci poate controla și gestiona orice tip de dispozitiv de înaltă performanță / consum ridicat, precum orice mașină de călcat. În ciuda performanțelor mai ridicate, mufa inteligentă S26 R2 arată exact la fel ca versiunea mai veche.

Poate fi folosit pentru a converti o priză tradițională într-o priză inteligentă. Conectat cu aplicația eWeLink pentru a transforma aparatele existente în dispozitive inteligente, usor de controlat de la distanță pe telefon.

S26 (R2) este succesorul, o nouă versiune a popularului conector WiFi Sonoff S26, cu aspect identic, dar performanță maximă mai mare.

Atinge o dată pe telefon, casa ta prinde viață instantaneu când ajungi acasă. Priza pornește lumina , porniți încălzitorul de apă. Cu S26, toate joburile sunt pregătite pentru dvs.

Lucrați cu telefonul pentru a vă menține controlul asupra dispozitivelor conectate, chiar și atunci când sunteți plecat. Nu sunteți sigur că fierbătorul este oprit când plecați? Ia-o ușor, se poate opri automat prin telefon.

În afară de aceasta, starea de sincronizare, controlul partajării și starea de pornire, toate sunt disponibile. Afișați starea de pornire / oprire a aparatelor de pe telefon; împărtășiți-l cu familia dvs. pentru a controla cu ușurință împreună și pentru a face aparatele să păstreze starea înainte de întreruperea curentului. Control simplu pentru o viață mai simplă.

Activarea / dezactivarea poate fi controlată de la distanță prin Internet de la o aplicație pentru smartphone (iOS sau Android), puteți seta o pornire / oprire repetată o singură dată sau repetată. Dispozitivul are propriul buton fizic ON / OFF, astfel încât să puteți porni / opri dispozitivul inteligent convenabil cu acesta. De asemenea, puteți partaja capacitățile de control de la distanță prin intermediul aplicației cu membrii familiei dvs. Este o soluție perfectă pentru controlul inteligent al electrocasnicelor și al luminilor. Prin utilizarea prizei inteligente puteți porni și controla de la distanță toate aparatele conectate chiar înainte de a veni acasă și puteți seta convenabil un program pentru a le opri pentru a economisi energie și costuri.

Caracteristicile produsului:

Versiunea UE - îndeplinește standardele UE, are certificat CE.
Pornirea / oprirea de la distanță - Oricând, oriunde, de acum înainte puteți porni și opri toate aparatele conectate de la distanță
Mobil App - Aplicație mobilă gratuită pentru iOS și Android: eWeLink
Monitorizarea stării - Puteți verifica starea reală a prizei (activată sau dezactivată) în aplicația mobilă
Programare - Sunt disponibile diverse funcții ale temporizatorului: programat o singură dată și regulat (în fiecare săptămână) pornit / oprit, numărătoare inversă / temporizator, buclă
Partajare control - Controlează dispozitivul împreună cu membrii familiei tale
Scenă - Porniți / dezactivați mai multe dispozitive cu o singură atingere
Scenă inteligentă - Declanșată pornită / oprită de temperatură, umiditate, mișcare sau alți senzori (vândute separat)
Compatibilitate - Funcționează perfect cu Amazon Alexa, Asistent Google, IFTTT și Google Nest

S26R2TPF-DE